Otthon, lakberendezés

Középpontban az otthon és a lakberendezés.

Szobanövények gondozása

A szobanövények nem maradnak életben? Segítünk!

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy hogyan lehet a vágott virágok élettartamát megnövelni házi praktikákkal, most viszont a cserepes növények kerültek terítékre. Ha az a típus vagy, akinél pár hét vagy hónap után elpusztulnak a szobanövények, akkor mindenképpen olvass tovább, adunk néhány tanácsot, hogy életben tudd tartani őket!

Tovább olvasom »
Vágott virágok hervadása

Vágott virágok korai pusztulása, mit tegyünk ellene?

Majdnem minden nő szeret virágot kapni és a virágcsokrokkal díszíteni az otthonát, de csak kevesen tudják, hogy hogyan gyönyörködhetnek tovább a szebbnél szebb, de mulandó növényeikben. Szerencsére sok mindent tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a vágott virágok korai pusztulását, amihez a legtöbb esetben nincs is szükség speciális szerekre és anyagokra, valamint különleges eszközökre. Nézzük meg tehát a házi praktikákat, amikkel meghosszabbíthatjuk növényeink élettartalmát!

Tovább olvasom »
Őszi dekoráció

Itt az ősz, dobjuk fel a lakásunk hangulatát őszi dekorációval!

Amikor egyik évszakból a másikba lépünk, mindig vannak olyanok, akiknek könnyű és vannak olyanok, akiknek kicsit nehezebb ráhangolódni az új időszakra. Mindkettő esetben segíthet egy kis dekorálás, esetünkben az őszi dekoráció megteremtése, mely feldobja egy-egy szoba vagy akár egy kert hangulatát és otthonosabb környezetet biztosít számunkra.

Tovább olvasom »