Vásárlás

Segítség a vásárláshoz: mit és hol érdemes megvásárolni.

Kamera

Megfizethető kamera fotózáshoz

Vannak olyan pillanatok az életünkben, melyeket feltétlenül meg szeretnénk örökíteni. Ilyen lehet egy esküvő, egy keresztelés, egy szülinap, de akár egy sima délután is, amikor

Tovább olvasom »
Színtanácsadás fontossága

Színtanácsadás, mint önmagunk kifejezése az öltözködésben

A színek nagy szerepet játszanak az életünkben, mindenkinek van egy vagy több kedvence. Ez a szeretet megnyilvánulhat a lakásunk dizájnjában, az öltözködésünkben, a sminktermékeinkben és más egyéb területeken is. Jelen cikkünkben, mi a ruházat esetében vizsgáljuk meg a színeket, hiszen a színtanácsadás szolgáltatásáról lesz szó, ami a színelmélet tudományos alapjain nyugszik.

Tovább olvasom »
A fenntartható divat szemben a fast fashionnel

A fast fashion termékek szemben a fenntartható divattal

Napjainkban egyre elterjedtebbek a fast fashion termékek és márkák, amik káros hatással bírnak a környezetre. Sőt, a szomorú igazság az az, hogy a divatipar a második legkörnyezetszennyezőbb iparág a világon. Szerencsére, miután az 1980-as évek végén több cég is lebukott az etikátlan és környezetre káros gyártási körülményeik miatt, felmerült a fenntartható divat fogalma, melynek hatására a vállalatok végre elkezdtek új alternatívákat keresni és egyre több divatcég állt az ügy mögé. Ebben a cikkben erről lesz szó.

Tovább olvasom »
Őszi dekoráció

Itt az ősz, dobjuk fel a lakásunk hangulatát őszi dekorációval!

Amikor egyik évszakból a másikba lépünk, mindig vannak olyanok, akiknek könnyű és vannak olyanok, akiknek kicsit nehezebb ráhangolódni az új időszakra. Mindkettő esetben segíthet egy kis dekorálás, esetünkben az őszi dekoráció megteremtése, mely feldobja egy-egy szoba vagy akár egy kert hangulatát és otthonosabb környezetet biztosít számunkra.

Tovább olvasom »
2023-as őszi divat

Folyton változó divat: mit viseljünk idén ősszel?

Minden időszaknak megvan a maga szín- és mintapalettája, amely az adott évszakot jellemzi. Ha lépést szeretnének tartani a folyamatosan változó divat minden aspektusával, akkor nagyon figyelni kell a változásokra. Ebben leszünk most segítségükre, mert összeszedtük a 2023-as ősz trendjeit, amikkel kísérletezni lehet.

Tovább olvasom »
Online vásárlás

A vásárlástól való elállás joga, avagy a 14 napos határidő

Az online vásárlások során, csupán képekre, videókra és vásárlói véleményekre hagyatkozhatunk, nincs fizikai kontaktus, így nem lehet tudni, hogy a végén tényleg azt kapjuk-e, amire vártunk. Ebben a helyzetben a vásárlástól való elállás joga segít nekünk csökkenteni a kockázatot, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a termék kézhezvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül elálljunk a vásárlástól. De mit is jelent ez pontosan és mire vonatkozik?

Tovább olvasom »