Ősz

„Ősz” címke

Őszi parfüm kiválasztása

Egy új évszak mindig új illatot követel, beköszöntött az ősz!

Most, hogy az ősz hivatalosan is beköszöntött és napról napra hűvösebb, szelesebb az idő, elérkezett a bekuckózás, a melegebb ruhák, a kötött pulcsik, az illatgyertyák és a meleg tea, valamint a pumpkin spice latte fogyasztásának ideje. Azonban minden embernek mást jelent az ősz. Vannak olyanok, akikben a természetjárás szeretete ébred fel, a szabad levegőt járják, látni és érezni akarják a sárguló, ropogó faleveleket a talpuk alatt. De ezek mind mit sem érnek, ha közben nem tudjuk kiélvezni az új évszak, az ősz valódi és legjobb alakját, az illatokat.

Tovább olvasom »
Őszi dekoráció

Itt az ősz, dobjuk fel a lakásunk hangulatát őszi dekorációval!

Amikor egyik évszakból a másikba lépünk, mindig vannak olyanok, akiknek könnyű és vannak olyanok, akiknek kicsit nehezebb ráhangolódni az új időszakra. Mindkettő esetben segíthet egy kis dekorálás, esetünkben az őszi dekoráció megteremtése, mely feldobja egy-egy szoba vagy akár egy kert hangulatát és otthonosabb környezetet biztosít számunkra.

Tovább olvasom »
Kertgondozás ősszel

Eljött a szeptember, mely kerti munkák a legfontosabbak?

Véget ért a nyár és az időjárás lassan őszbe fordul, a kertben pedig rengeteg tennivaló akad, amit nem szabad halogatni. Persze, nem mindenkinek van a kerti munkákhoz ereje és türelme, de van, amit meg kell csinálni, ha következő évben is szeretnénk, hogy gyümölcsök és zöldségek teremjenek, valamint a virágok tündököljenek a kertünkben.

Tovább olvasom »